Kaufland

Aktuálně jsme pro Vás, naše členy připravili benefit ve formě poukázky do Kauflandu. Poukázka platí v kterémkoliv obchodním domě Kaufland v ČR.

Můžete tak nakoupit pro sebe, rodinu anebo ji darovat třeba jako Vánoční dárek.

Kaufland_Jihlava_01

Kaufland

Věděli jste, že  první prodejna Kauflandu v České republice byla otevřena v Kladně? Nebo že  Kaufland byl původně velkoobchod s jižním ovocem? Cestujte s námi časem a podívejte se, jak se nám dařilo v průběhu let.

Kaufland je pro vás v České republice už více jak 20 let.

Od roku 2018 si zákazníci mohou užívat tzv. prodejny nové generace. Využíváme ekologické vytápění i chlazení, kdy jednoduše spotřebujeme odpadní teplo z chladicíh regálů. V orientaci při nakupování pomáhá nový systém piktogramů. Důležité je pohodlí zákazníka, prostor, klid, čistota, jednoduchost a funkčnost.

Kaufland_poukazka

Jak si nakoupit a přitom nedat z kapsy ani korunu?

Přijďte si k nám do kanceláře odborů!

Každému našemu členovi dáme poukaz do Kauflandu. Hodnotu poukázky nemusíte vyčerpat najednou. Po každém nákupu máte na účtence napsaný zůstatek na kartě a tak víte, kolik prostředků Vám na poukázce ještě zbývá. Poukázku je možné použít v jakémkoliv Kauflandu v ČR.

Dárková poukázka je přenosná.