Čestné prohlášení COVID – ke stažení

autor: | Čvc 12, 2021 | Aktuality

COVID_4

Vážení kolegové,

jelikož se blíží dovolená a pro vstup na kulturní případně sportovní vyžití je třeba doložit, že jste COVID negativní, připravili jsme pro vás formuláře – čestné prohlášení o provedení samotestu. Jelikož vláda, ani nikdo jiný tyto formuláře nevydal a ani neexistuje jednotná forma čestného prohlášení pro tyto případy, zpracovali jsme pro Vás formulář, který formálně odpovídá a je přizpůsoben pro účely Covid-19.

Formuláře jsme připravili zvlášť pro „dospělé“ a zvlášť pro „děti“. V prvním případě čestné prohlášení podepisujete za sebe jako osobu, ve druhém případě potom jako zákonný zástupce nezletilého.

Formuláře si můžete stáhnout na této stránce anebo budou od zítra 12:00 k dispozici v přihrádkách pod našimi nástěnkami.

Přesto Vám doporučujeme si vždy nejprve ověřit, že čestné prohlášení pro Vámi vybranou aktivitu je dostačující dokument a není třeba oficiální výsledek PCR anebo Ag testu.

Věříme, že vám naše úsilí ulehčí přípravu na dovolenou a užijete si ji, jak jen nejlépe to půjde.

Přečtěte si naše další články

Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce

Hody, hody, doprovody... Veselého zajíčka, ať je svižná metlička, hodně pestrých vajíček, zmalovaných zadniček, pro krásu a pro zdraví, jak tradice...

číst více
error: Tento obsah je chráněný!