Poslední volné licence Seduo – ZDARMA!!

autor: | Čvc 20, 2021 | Aktuality

Vážení kolegové,

rádi bychom Vás informovali, že jsou k dispozici ještě poslední volné licence na online vzdělávací kurzy SEDUO.

Licence je pro zájemce zcela zdarma a má platnost do konce roku 2021!

Na SEDUO máte k dispozici přibližně 300 videokurzů. Témata kurzů i jejich zaměření je různorodé, např.:

Anatomie lži: jak poznat lháře, Zvládání manipulace a strachu v komunikaci, Excel pro začátečníky, Ovládněte každodenní pokec v angličtině, Microsoft 365: Outlook – pošta a kontakty, Adobe Photoshop: základní práce s fotografií, Základní technologický slovník, Nastavte si konečně bezpečné heslo, Jak efektivně vyhledávat pomocí Google, Jak na český pravopis

Seduo

Kurzy můžete absolvoval v pohodlí vašeho domova anebo třeba venku u vody. Jednou z výhod je to, že si čas na kurz uděláte přesně kdy chcete a tak dlouho jak chcete. Nikdo vás nesleduje, když uděláte chybu, nikdo jiný než vy to neví. Takže odpadá tréma a obavy z neúspěchu, případně stud před cizími lidmi.

Já sám kurzy SEDUO využívám již druhým rokem a musím říct, že v některých oblastech mi opravdu pomohly.

Je jen na Vás, zda nějaký kurz dokončíte. Pokud ale nějaký kurz dokončíte, systém SEDUO Vám vytiskne certifikát o absolvování. A když Vás kurz nezaujme, zvolíte si prostě jiný. Počet kurzů, který si zvolíte není omezený a můžete jich klidně sledovat i několik na jednou.

Zároveň je to možnost, jak si zadarmo rozšířit své schopnosti a dovednosti. To Vám může velmi pomoci ve vaší další práci ať už u Bosche, doma anebo jinde.

Jedná se o předtočená videa, kde jsou v průběhu anebo na konci kvízy (zvolíte si jednu z nabízených odpovědí), po jejichž dokončení získáte certifikát o absolvování. Kvízy můžete neomezeně opakovat a přitom nikdo neví, zda jste to zvládli na poprvé anebo po třicátém pokusu.

Bronislav_Sobotka

Doporučuji vyzkoušet například Angličtinu od Bronislava Sobotky – zábavnou a nenásilnou formou zvládnete cizí jazyk.. 🙂

Nemusíte se bát si o licenci zažádat. Pokud budete mít dotazy, můžete se obrátit i na mne (Petr Nesměrák +420567585462).

Jak získat licenci?
Pracovníci z výroby si mohou zažádat prostřednictvím formuláře, který je dostupný na nástěnkách u kantýn, popř. u mistrů. Je třeba vyplnit osobní údaje, uvést proč o licenci žádáte, nechat schválit vedoucím, doručit na HRR3.
ANG zaměstnanci mohou o licenci SEDUO žádat standardně přes TrainM.

Seznam videokurzů LINK

Kontaktní osoba: