zavádíme v JhP další mimořádná opatření:

autor: | Říj 15, 2020 | Aktuality

v souvislosti s výrazným nárůstem počtu nakažených koronavirem v ČR zavádíme v JhP další mimořádná opatření:

1. kuchyňky kancelářských prostor – kuchyňky využívejte výhradně pro přípravu nápojů či jídla po nezbytně nutnou dobu, neshlukujte se s ostatními osobami, veškeré nápoje či jídla konzumujte mimo prostor kuchyňky, pro konzumaci vlastních pokrmů využívejte kantýnu
  2. větrání – kvůli přísunu čerstvého vzduchu doporučujeme pravidelné intenzivní větrání kancelářských prostor každou hodinu v délce 5 minut, zasedací místnosti intenzivně větrejte vždy před i po jejich použití, ve výrobních prostorech je zajištěna automatická výměna vzduchu v co nejvyšší možné míře pomocí vzduchotechniky
  3. interní meetingy, zasedací místnosti – meetingy s účastí pouze interních zaměstnanců vykonávajících práci pro JhP je možné pořádat pro max. 10 osob, pokud se meetingu účastní alespoň 1 externí pracovník, je nutné dodržet max. počet 6 osob při tomto meetingu (platné od 14.10.2020 podle mimořádných opatření vlády v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu 5.10.2020)

Důrazně Vás žádáme o dodržování všech nastavených opatření, abychom se vzájemně chránili.

Děkujeme za vaši podporu!
Společně to zvládneme!

Mezinárodní den žen

Víte že... Myšlenka uspořádat den žen se zrodila počátkem 20. století a je historicky spjata s úsilím žen o dosažení rovnoprávnosti. V roce 1908 15...

error: Tento obsah je chráněný - nepokradeš !!! :-)